Bestel hier

Rundsvlees

Het rundsvlees dat bij ons verwerkt wordt, is altijd van hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met het wit-blauw ras. Dit ras staat bekend om de malse textuur en mooie rode kleur van het vlees. De dieren worden vanuit het slachthuis in Brugge, waar wij onze eigen frigo's hebben, naar Aartrijke gebracht. Onze ervaren ploeg verwerkt het vlees dan in onze eigen snijzaal.

De volgende producten kunnen al dan niet versneden worden, volgens afspraak met de klant.

In karkassen:

  • Volledige Runderen (SEUROP)
  • Halve Runderen
  • Achterkwartieren
  • Voorkwartieren
  • Bil, stomp

In deelstukken:

  • Bovenbillen, dikke bil
  • Nootstukken, spierstukken
  • Heup, kleinhoofd, dikke lende
  • Platte bil, buff
  • Filet d'Anvers, achtermuis
  • Entrecôte met filet pure, punt met haas
  • Contrefilet, dunne lende
  • Zesrib, ribeye
  • Filet pur, ossehaas
  • Bal van de schouder, bloemstuk
  • Nek, carbonnade, stoofvlees
  • Rundslap, vang
  • Soepvlees met of zonder been
  • Rundsschenkel
  • Runderstaart
  • ENZ...

Runderafval:

  • Tong
  • Lever
  • Hart

Bestel hier!