Bestel hier

Onze troeven

1 | ERVARING

Al drie generaties lang wordt onze knowhow overgedragen. Wij hebben bijna honderd jaar ervaring, doorgegeven van vader op (schoon-)zoon en aangevuld met de nieuwste kennis.

2 | FINANCIELE GEZONDHEID

Uw toeleverancier van vlees verliezen is vaak een ramp. U moet op zoek naar een nieuwe leverancier in de hoop dezelfde prijs-kwaliteitverhouding te vinden en een even goede verstandhouding op te bouwen. Vleesgroothandel Dekeyzer nv is financieel in perfecte gezondheid en wij zijn niet van plan zo maar te stoppen.

3 | SPECIALITEIT

De drie bedrijfsleiders zijn elk gespecialiseerd in hun eigen afdeling. Antoon staat in voor de aankoop en verkoop. Hendrik zorgt voor de techniek en het onderhoud. Paul heeft zich gespecialiseerd in de verwerking van het vlees en neemt ook de administratie voor zijn rekening. De drie broers zorgen samen voor het algemene beleid van de vleesgroothandel. Zo vindt u in elk deel van het proces iemand met kennis van zaken terug.

4 | VOLUME

Wij verwerken 120 à 150 runderen per week. In het slachthuis in Brugge hebben wij onze eigen frigo's om al het vlees op te slaan en dan te vervoeren naar Aartrijke.

5 | TOPPRODUCTEN

Elke dag gaan wij naar markten en naar landbouwers om zelf de beste dieren uit te kiezen. Wij weten wat we doen. Wij weten hoe we u topkwaliteit kunnen aanbieden. Daar kunt u op vertrouwen.