Bestel hier

Kwaliteit

Vleesgroothandel Dekeyzer nv levert aan slagers, supermarkten en groothandels verspreid over heel België, Nederland en Frankrijk. Kwaliteit is sinds de oprichting in 1922 steeds onze grootste troef geweest. Al drie generaties lang streven wij naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Met trots voldoen we steeds aan de nieuwste normen en kregen we volgende certificaten en erkenningsnummers:

E.G. en erkenningsnummer

Een EG-nummer wordt toegekend door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Hiervoor moet het bedrijf voldoen aan bepaalde EEG-hygiëne-regelgevingen, en wordt het gecontroleerd en geïnspecteerd, zodat men zeker is dat de wetgeving, en dus de hygiëne gerespecteerd wordt. Dit bekomen EG-nummer zorgt ervoor dat een bedrijf voedingsproducten mag produceren en exporteren naar het buitenland.
Het EG-nummer van het slachthuis waar onze runderen geslacht worden: EG 107
Het EG- en erkenningsnummer van onze uitsnijderij: F712

HACCP

Dit controleproces zorgt ervoor dat er tijdens ons productieproces zo weinig mogelijk risico op besmetting is. Dit doen we door het HACCP-stappenplan te volgen. Er is een gevarenanalyse (HA), alle kritische controlepunten (de CCP's) worden geïdentificeerd, criteria worden gespecificeerd, er wordt een controlesysteem toegepast, wanneer een CCP niet meer voldoet aan de criteria, worden er acties genomen, alles wordt geregistreerd en het systeem wordt geverifieerd door extra controles.

Certificaat standard Comeos Food

Wij behaalden het Comeos Food voor KMO-certificaat, afgeleverd door Vinçotte procerviq. Dit certificaat (dat jaarlijks vernieuwd moet worden), verzekert u dat wij ons aan de HACCP-regels houden, werken volgens de EEG-hygiëne-regelgeving en voldoen aan de wetgeving om vlees te mogen versnijden en verkopen.

Bekijk hier het certificaat

Traceerbaarheid en recall

Traceerbaarheid en recall zijn onder controle via ons eigen uitgewerkt systeem.